Schema

Här kommer du till schemat där kurser, workshopar, seminarier, föreläsningar, konstnärspresentationer, utställningar mm syns. Samma schema syns också på den skärm som finns utanför skolans fd bibliotek. Vi försöker att inte ändra datum efter att något är schemalagt men ibland är det tvunget. Likaså tillkommer det alltid aktiviteter under terminens gång, mestadels föreläsningar och konstnärspresentationer som ibland bekräftas med kort framförhållning.

Klicka på vecka eller månad högst upp i högra hörnet om du vill ha en veckovis eller månadsvis vy av schemat. När du klickar på en bokad aktivitet kommer det upp en liten ruta med information om när, var och i vissa fall en beskrivning av aktiviteten om någon sådan är inlagd.

Vill du ha schemat i mobilen är det denna länk du använder dig av:
google.com/calendar/ical

 

Scheman och anmälningslistor

Observera att på google kalender läggs våra lärares scheman generellt inte ut förutom vissa gruppaktiviteter såsom klassmöten. Detta eftersom man snabbt tappar överskådligheten vid många aktiviteter som överlappar. Kolla istället din mail eftersom allt alltid mailas ut innan det sätts upp på anslagstavlan, antingen av läraren själv eller av studiesamordnaren. På whiteboardtavlorna utanför Administrationen anslås anmälningslistor till workshopar, ateljésamtal mm efter att det annonserats via mail. Principen först till kvarn är det som gäller varför man ibland får vara snabb med att skriva upp sig. Tänk dock igenom noga om du verkligen vill och kan delta i en workshop innan du skriver upp dig. Självklart kan saker hända som gör att man ångrar sig, men då är det viktigt att du stryker över ditt namn så att någon annan har chans att skriva upp sig skulle platserna ta slut!

 

Håll dig uppdaterad

Ta som vana att regelbundet besöka vår schemasajt och ladda gärna ner den i din telefon så att du alltid har tillgång till det. Får du det inte att fungera så prata med vår IT-tekniker Jonathan Harding när han är på skolan (onsdagar). Ta också som vana att dagligen kolla din skolmail eftersom det är via den all personal informerar om i princip allt som händer på skolan, likaså plötsliga ändringar i schemat, som t ex inställda/försenade flyg, sjukdom osv som gör att våra gästlärare inte kommer som planerat, skickas alltid ut på skolmailen.