Årets ansökan till våra program är stängd!

Vi har nu stängt ansökan till båda våra program och kommer snart kunna meddela er som går vidare till intervju! Hör du inget från oss under vecka 13 så har du tyvärr inte valts ut för intervju och då är du såklart välkommen att söka ett annat år!


Bland de sökande till vardera program kallas mellan 30 och 40 till intervju varav ca 15 antas till kandidat- respektive masterprogrammet. Antalet kan variera från år till år beroende på platstillgång. Urval sker på grundval av inlämnade arbetsprover samt intervju.

 

Senare del av program

Om du redan läser en utbildning i fri konst vid ett annat lärosäte (eller kanske tidigare har läst fristående kurs(er) inom fri konst finns möjligheten att söka om antagning till senare del av program (transfer). Den sökande ska uppfylla de behörighetskrav som gäller för programmet samt ha avklarade studier motsvarande programmets tidigare terminer. Skulle du erbjudas plats behöver du således inte läsa tidigare terminer på programmet. Ansökan till senare del av program öppnar den 15 mars och sista ansökningsdag är den 15 april. Du hittar mer information om denna sökomgång på följande sida:

Ansökan till senare del av program