Anmälan till årets sommarkurs är stängd!

Vi har nu stängt anmälan till årets sommarkurs. Den 2 maj publiceras antagningsbeskedet på Mina sidor på antagning.se och du får meddelande om det. Det är inget svarskrav på antagningsbeskedet men skulle du bli erbjuden plats och du väljer att tacka nej vill vi att du meddelar oss på skolan så snart du har bestämt dig!

Se här för övriga viktiga datum.

 

Om kursen

Årets sommarkurs som vi ger heter "Performance, Happening, Action, and Social Sculpture".  Ansvarig lärare är Pawel Kruk, filmskådespelare från Polen. Här är en beskrivning av kursen och dess innehåll. Kursen ges på engelska och datum för de båda undervisningsperioderna är 4-15 juni samt 6-17 augusti, med eget arbete mellan de båda perioderna.

Här, på Umeå universitets hemsida, hittar du ytterligare information om kursen samt länk till kursplanen.

 

Så här söker du

Du söker kursen via antagning.se samt med arbetsprover som du skickar in till oss på Konsthögskolan. Vi vill att du skickar 3-5 arbetsprover samt en beskrivning av verken (årtal, eventuell titel, vilka material du arbetat med, etc.). Arbetsproverna är till för att vi ska kunna bedöma din konstnärliga erfarenhet inom området varför de är av avgörande betydelse vid urval. Du kan antingen maila eller skicka per post. Om du mailar stora filer vill vi att du använder dig av WeTransfer. Maila till info.art@umu.se

 

Vid frågor om ansökan maila info.art@umu.se